keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Meidän uusi makuuhuone

Vuosi sitten kirjoittelin tänne, että makuuhuone on kohta valmis. Ja jo nyt päästiin siirtämään sänky sinne. Tosin valmis se ei ole, mutta vihdoinkin sain tyhjennettyä sen romuista ja tapetoitua eli voitiin siirtyä sinne nukkumaan.

Laajennusosan toinen huonehan on ollut vajaa kaksi vuotta jo käytössä, väliaikasena makuuhuoneena. Nyt saatiin sänky siirrettyä oikealle paikalleen ja levitettyä tuvan puolen huonekaluja enemmän. Tuntuu kivalta kun on yksi huone lisää käytössä. Muussakin käytössä kuin pahvivarastona, kirpputoritavaravarastona ja lasten leikeissä.

Tosin ainoa huonekalu, joka on sillä lopullisella paikallaan jo nyt, on se sänky. Kaikki muut vaihtavat vielä paikkaansa kunhan saadaan muuttotarkastus pois alta ja listat makkariin sekä tuvan vanhalle puolelle. Listoittaminen on jo aloitettu eli hyvältä näyttää.

Meiltähän menee laajennuksen osalta kesällä rakennuslupa vanhaksi, joten nyt onkin loppukirin paikka. Toisaalta pitkään jatkuneen toimettomuuden ja remonttikyllästymisen jälkeen, on taas kovaa intoa ja motivaatiota saada tämä viimeinkin tehtyä loppuun.Tapetiksi makuuhuoneen seinään tuli Boråstapeterin Boheme tapettia. Tapetti on ostettu - olisiko siitä jo peräti neljä vuotta sitten. Edelleen pidän siitä ja olen tyytyväinen valintaan. Tosin Tapettitalolla on yksi ruusukuvioinen tapetti, jota haluaisin jonnekin meille ja se olisi myös ollut makuuhuoneeseen sopiva. Toisaalta Boråstapeterin tapetit ovat hyvin helppoja tapetoitavia toisin kun Tapettitalon. Seuraavassa tapetinvaihdossa sitä kuitenkin varmaan johonkin huoneeseen on tulossa.Tässä vielä tapetoiminen kesken. Tuo pahvinen tapetointipöytä on ostettu meille yli 15 vuotta sitten ja sen päällä olen kaikki tapetit liisteröinyt. Ei se enää ihan priimakuntoinen ole, pitää teipata nuo jalat kiinni, ettei se nitkahda, mutta hyvin se vielä asiansa hoitaa. Eikä sitä pois heitetty vieläkään.

Oikealla näkyy vaatehuoneen ovi. Vaatehuoneesta puuttuvat vielä kaikki hyllyt ja tangot. Siellä on ainoastaan ikealainen pyörällinen vaaterekki ja vaatepinoja lattialla. Vaatteiden säilytys taitaakin olla meillä tällä hetkellä se kaikkein sekavin asia. Paitsi eskarilaisella, jolla on jo oma vaatekomero siistissä kunnossa.Vaatehuoneen oven vieressä on vessan ovi. Tai oviaukko, ovi ei vielä ole paikoillaan. Kuten ei myöskään makuuhuoneen ovi. Edelleen täällä joutuu säilyttämään tavaroita pahvilaatikoissa.Mutta sänky on paikoillaan ja rullaverho laitettu ikkunaan. Hyvin tuolla on jo nukuttu kaksi yötä. Ja Almakin osasi jo viime yönä tulla oikealle paikalleen.

5 kommenttia:

 1. Hyvä siitä tulee. (: Tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tapetti! Ja takuulla hieno tunne saada remontti valmiiksi. Ehkä mekin vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä tuntuu kivalta. Vaikka vielä meilläkin on paljon tekemistä. Vaatehuone, vessa, kaikki listat, kuisti, komero, autotalli. Ei pitäis luetella, tuntuu heti paljon enemmältä.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)