keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Puhelimen talviasu

En ihan pystynyt pitämään lupausta siitä, etten tee mitään ennen kuin kolme keskeneräistä on valmiina. Mutta pieni virkkaustyö välissä ei kai ole kuitenkaan niin iso lupauksen rikkomus, että siitä voisi tuomita.

Koska nyt saatiin reilusti pakkasta, piti kännykällekin tehdä lämpöpussi. Villalanganjämistä virkattu. Todellinen syy uuteen suojapussiin taitaa kuitenkin olla se, että edellinen hävisi pari päivää sitten hautausmaan parkkipaikalle, kun kävin parilla pokestopilla hakemassa lisää palloja. Otin puhelimen pussista autossa ja se jäi varmaan syliin ja siitä putosi maahan. Oli pimeä, niin en sitä huomannut. Satoi lumetkin sopivasti päälle, että turha mennä etsimään.Puhelimen kuoret

Lanka: Jämälankoja

Koukku no: 4

Ohje:  Muotoutui tehdessä, puhelin mallina.

Tänään on pussi ollut käytössä ja hyvää on se, että puhelinta ei palellut. Taidan tehdä kevääksi sellaisen samanlaisen kuin se eka. Tykkäsin siitä enemmän.


6 kommenttia:

 1. Jämälangat on hyvä käyttää johonkin. Jämälankoja olen minäkin takan ääressä neulomassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän meni kovin vähän. Mutta kerään niitä nyt yhtä isompaa juttua varten, joten saa noita pikku keräsiä ollakin.

   Poista
 2. Hauska pussukka. Tämmöisen tekemistä olen itsekin harkinnut. :) Ehkäpä se on kaivettava virkkuukoukku jossain vaiheessa esille. Nyt ei kyllä tarkene pelailla ainakaan ulkona, sen verran näpit jäätyy tuolla pakkasessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla ei ole puhelimessa sellaista läpällistä kuorta ja tarttee olla joku suoja, ettei naarmutu kassin pohjalla. Tällanen on siihen hyvä.

   No ei kyllä tarkene pelata. Sain joulupukilta älypuhelinsormikkaat, mutta ei taida niilläkään tareta. Tai ehkä toi puhelinkaan ei tarkene :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)