perjantai 23. tammikuuta 2015

Korvaläppäpipo

'Kaikki lähti lapasesta' -kirjasta neuloin ensin Muikkuset-lapaset ja nyt valmistui Muikkuset-pipo. Pipon piti tulla alun perin minulle, mutta se oli aivan liian päänmyötäinen, että olisi näyttänyt edes vähänkään kivalta. Joten Tyyne sai  jo kolmannen uuden pipon tänä talvena. Ja on tyytyväinen.

Nelosen puikoilla, lankana Marks&Kattens Alpaca Silk kaksinkertaisena. Eli silkkiä ja alpakkaa, varmasti pehmeää ja lämmintä. Tein puoli numeroa ohjetta pienemmillä puikoilla, koska yleensä teen ohjetta löysemmällä käsialalla. Nyt olisi ehkä oma kässä ollut sopivaa lankavalinnan vuoksi. Tekisi mieli kokeilla vielä vähän isommalla puikolla, tulisiko siitä itselle sopivampi. Tulee varmasti, mutta onkohan se isompikin versio yhtä hassun näköinen omassa päässä kuin tämä oli. Mutta tuo i-cord-reunus olisi niin kiva, että haluan itsellekin. Ehkä joku toinen pipomalli. Pitää vielä miettiä. Nyt on kuitenkin kesken kaikenlaista muuta, joista edes yhden haluan valmiiksi ennen uuden aloittamista.
10 kommenttia:

 1. Kaunis pipo ja mallilla on kerrassaan hurmaava hymy :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pipo! Kyllä Tyynen kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Piposta tulikin 'Mun paras pipo.' Oikeestihan se on ihan sama, minkälainen pipo on, uusin on aina paras.

   Poista
 3. Hyvä korvia lämmittävä pipo. Joskus saiti opettaa minulle palmikkoneulosta - ei oikein suju vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on. Koulutunti on varattavissa :)

   Poista
 4. Ihana pipo, juurikin tuollaista mallia olen hakenut tehtäväksi. Nyt vaan kirjastoon katsomaan löytyisikö ohjekirjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin on :) Mullakin oli lainakirja, taisi olla jo neljättä kertaa peräkkäin lainassa, mutta nyt se on palautettu. Vielä siihen jäi pari ohjetta kaivelemaan, joten lainaan varmaan tulevaisuudessakin.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)