lauantai 24. tammikuuta 2015

Remontti etenee

Reilu vuosi sitten kirjoittelin remonttiblogiin tuvassa olevista keskeneräisyyksistä. Minkäänlaista edistymistä siellä ei ole sen jälkeen tapahtunut, kuten ei ole remonttiblogikaan juuri päivittynyt. Nyt on parina viikonloppuna ollut sähkömies laittamassa laajennuspuolen sähköjä ja samalla tupaan saatiin sähköt ja vaarallisen näköisistä virityksistä päästiin eroon. Kuten myös päästiin eroon lukuisista jatkojohdoista, joiden varassa ollaan oltu jo pitkään. Olen tosi iloinen ja innostunut.

Näitä ei ole enää.Niiden tilalla on näitä. Pietä listanlaittoa on vielä vailla.
Laajennuksen lisäksi meillä on ollut suunnitteilla muutama pieni pintaremontti. Lähinnä tapetin vaihtamista. Eteiseen ja vessaan on tarvetta uusia tapetit, sen verran vanhat ovat tahraantuneet, läikittyneet tai mitä missäkin. Eteiseen tilasin tapetit Tapettitalosta. Siellä on kyllä hyvä ja nopea palvelu. Tapetit tulivat niin nopeasti, että tässä täytyy ensi viikolla alkaa repimään vanhoja, että pääsee liisteritöihin.

Tilasin alun perin ihan eriä tapettia eteiseen, kuin mitä siihen nyt lopulta tulee. Olin Tyynen viisivuotisneuvolassa kun sain puhelun, jossa minulle kerrottiin tapetin tuotannon jo loppuneen. Vaihdoin siinä ihan lennossa pikaisesti toiseen tapettimalliin ja herra langan toisessa päässä oli hiukan hämmentynyt, että käykö tämä nyt näin. Minä sanoin, että käy käy, hyvä tulee. Nyt jänskättää, miltä Tunturikukka näyttää meidän eteisessä, koska se on kyllä aika paljon punaisempi kuin mitä ensin suunnittelin. Varmaan näyttää ihan hyvältä ja värikkäältä. Luulen, että tykkään tästä paljon.

6 kommenttia:

 1. Luulen, että tunturikukka on erittäin hyvä eteisessä! Ei ollenkaan liian värikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tapetti on omassa mielessä jotenkin kokonaan punainen, mutta aina kun avaan rullan, huomaan, että se onkin just sopivasti punainen :)

   Poista
 2. Remontin eteneminen on aina voitto :) Kiitos tuosta linkistä, surffailin tapettitalon sivuilla pitkäääään. Ja tuohan on ihana tuo Tunturikukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä :) Meillä on koko syksyn ja talven tuo laajennus edistynyt tasaisesti, sitä ei vain itse huomaa. Kun joku ulkopuolinen tulee ja tekee muutaman tunnin töitä, se tuntuu jotenkin näkyvämmältä.

   Poista
 3. Uteliaana odottelen eteisen tapetoinnin valmistumista. Ehkä kohta meilläkin päästään joko tapetoimaan tai maalamaan peräkamaria. Isoimmat tavarat enää jaljellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin jo niin aloittaa työt, mutta tänään on koko päivän jotain muuta. Mutta huomenna...

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)