torstai 15. tammikuuta 2015

Säkkituolin paluu

Neljä vuotta sitten sain serkulta vanhan säkkituolin. Siinä oli pari saumaa rikki ja me paikkailtiin niitä jeesusteipillä. Sen verran kovassa käytössä säkkituoli oli ollut, että aukot vain suurenivat ja täytettä alkoi löytyä nurkista. Sen lisäksi Arvo-kissa pissasi säkkiin pari kertaa. Itse tehdyn päällisen sain pesemällä puhtaaksi, mutta kun pissa osui saumaan ja siitä suoraan täytteeseen sai säkkituoli alkusyksyllä häädön. Kamalan surullista. Vähintään kerran viikossa joku kaipaili sitä takaisin.

Tällä viikolla nettikirppikseltä löytyi ihan asialliseen hintaan ruma keinonahkainen ja ehjä - samanlainen kuin se meidän entinen. Tänään säkki haettiin kotiin ja otettiin saman tien käyttöön. Ja voi että Esko oli onnellinen. Siihen se meni heti nukkumaan ja taitaa vedellä pitkät päiväunet. En raaskinut häätää kissaa pois ja laitan päällisen vasta illalla kun kissa lähtee iltasilakalle ulos.
Samalla reissulla ruokakauppakäynnillä tarttui ostoskoriin taas yksi uusi muumi. Mukiin kuului kattokin josta mies sekä Tyyne olivat innoissaan. Minä olisin pistänyt pahvikaton suosiolla pahvinkeräykseen, mutta mies otti sen talteeen 'myöhempää käyttöä varten'. Minä ainakin aion juoda aamukahvit mukista enkä siitä katosta.

4 kommenttia:

 1. Tykkään aina noista muumimamma-mukeista. Näet koulussa kutsuivat minua muumimammaksi!

  VastaaPoista
 2. Voi että, meilläkin oli aikoinaan kovassa käytössä ollut säkkituoli, jonka blogikoira sitten lopullisesti pentuna hajotti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä säkki on suosittu, tosin Esko taitaa majailla siinä nyt ihan urakalla, eikä sitä henno ajaa pois.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)