keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kevätsiivottu leikkimökki

Leikkimökin kevätsiivouksen tein tänä keväänä hiukan kevyemmin kuin aikaisemmin. En pessyt kaikkia siellä olevia astioita ynnä muita tarvikkeita, vaan pyyhin vain pahimmat pölyt ja liat. Seinät ja katon kyllä pesin, että sain ötökänkakat pois.

Tyynen kanssa yhteistyössä järjesteltiin tavarat paikoilleen. Vaihdettiin viime vuonna saadut virpomisvitsat tämänvuotisiin, puettiin nukelle mekko, laitettiin kakkutarjoilut pöydälle ja orvokit kuistille.

Uutta tuli sen verran, että ompelin laiskan naisen viirinauhan vanhan hajonneen tilalle. Kuistin tuolille tein tyynynpäällisen. Toivottavasti pysyy edes yhden kesän jonkinlaisessa kunnossa.

Kaikki muu onkin viime kesäistä, muutamaa joulupukin tuomaa astiaa ja olkalaukkua lukuun ottamatta. Huonekalujen järjestystäkään ei käyty nyt muuttamaan. Tuo on ihan hyvä noin. Joulupukki toi Tyynelle myös kassakoneen, sitä ei tuonne saatu mahtumaan. Ehkä tämä kesä pärjätään kahdella vanhalla koneella.

Siniset orvokit saavat ilahduttaa kuistilla kevään ja alkukesän. Sen lisäksi on tarkoitus laittaa suurempaan ruukkuun pari pelargoniaa. 

Nyt on taas siistiä. Ensi viikonlopuksi suunniteltiin leikkimökin kesäavajaisia. Ainakin tarjoilu on jo tiedossa, kutsujen kanssa taitaa tulla kohta kiire.

 
 

 

 

 

 
   
 6 kommenttia:

 1. Onpa mökki siisti sisältä! Aikoinaan mun mökki oli ihan toista maata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kun se on just siivottu :) Kyllä nuo yllättävän hyvin sen siistinä pitää muutenkin. Viime kesänä siellä oli laatikollinen Akkareita ja ne tuppasivatleviämään. Ne siirrin nyt pois ja katsotaan mikä on tän kesän leviämishitti.

   Poista
 2. Voi kun olisikin vielä pieni tyttö, niin voisin tulla Tyynen kanssa mökkiin leikkimään. Se on niin suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullahan ei pienenä leikkimökkiä ollut. Mutta nyt on :D

   Poista
 3. Kesä tuntuu tulevan vauhdilla, kun jo leikkimökkiin pääsee touhuamaan.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)