sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Lahden MM-hiihdot

Kun kotikaupunkiin tulee näinkin iso tapahtuma kuin MM-hiihdot, on sinne mentävä, vaikka kiinnostus talvilajien seuraamista hipoo nollaa. Onneksi Hannu Manninen oli palannut kilpakehään, niin tiesi nimeltä edes yhden suomalaisurheilijan.

Koko perheen voimin mentiin kisa-alueelle bussilla, omat eväät repussa ja liput liehuen. Oli mukava päivä, vaikka aurinko ei ennustuksista huolimatta näyttäytynytkään. Lunta sateli hiljalleen ja väkeä oli alueen täydeltä. Kisafiilis oli korkealla.

Ja hei, jos et ole omaa kisapaikkaa vielä lunastanut, kannattaa se tehdä ensi tilassa. Kisamontussa ja alueella on aivan mahtava tunnelma ja näin antipenkkiurheilijan suusta se kertoo jo paljon.
 

5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Minulta nämä kotikaupungin kisat on vielä kokematta paikanpäällä. Meillä on nimittäin menossa muutto. Aikamoinen urakka ja stressi. Kaupassa olen nähnyt kisaturisteja ja lähellä näyttää asuvan kanadan kisajoukkue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehdottomasti kannattaa käydä jos muutolta ehtii. Tekisi mieli mennä toisenkin kerran, mutta koko perheen kanssa tulee päivä kisoissa aika kalliiksi (liput, matkat, ruoka ja jestas miten kalliit metrilakut). Ehkä otan yhden lapsen ja menen loppuviikosta jos vaan sää on hyvä. Tsemppiä muuttoon!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Minulta nämä kotikaupungin kisat on vielä kokematta paikanpäällä. Meillä on nimittäin menossa muutto. Aikamoinen urakka ja stressi. Kaupassa olen nähnyt kisaturisteja ja lähellä näyttää asuvan kanadan kisajoukkue.

  VastaaPoista
 3. Ja siellä oli käsitöitäkin...
  Kivoja kuvia. Meillä seuraillaan TV:stä eli isäntä - minä kuuntelen radiosta vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtään en ole kisoja seurannut tuon paikan päällä käymisen lisäksi. Tai sen mitä fb-feediin on tullut, sillä oon pärjännyt.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)