lauantai 12. joulukuuta 2015

12.12. - pillihimmeli

Pieniä himmeleitä olen askarrellut usein ja eri materiaaleista. Olen ilahduttanut niillä itseäni ja antanut lahjaksi. Jälleen kerran valmistui muutama, koska näitä on vain niin hauska tehdä.

Askarteluliikkeessä ostoskoriin tarttui valmiiksi sopivaan mittaan pätkittyjä muovipillejä. Värivaihtoehtoina oli musta ja musta. Olisin kovin mielelläni ostanut jotain muuta väriä, mutta koska sitä ei ainakaan sillä hetkellä siinä kaupassa ollut tarjolla, tyydyin mustaan.

Koko ajan himmeliä tehdessä mietin, että mihin ihmeeseen meille sopii musta himmeli ja olisiko ketään, kenelle sen voisi antaa lahjaksi. Vastaus tuli itsestään, koska Tyyne halusi sen omaan huoneeseen. Paikka sille on nyt vähän hassu, mutta en halua ruuvailla kattoon koukkuja ennen kuin huoneen järjestys on varmistunut. Tyttö on kuitenkin tyytyväinen.

 
 


Pillipurkissa oli kuva viisisakaraisesta tähdestä, jota kokeilin myös. Oli tosi helppo tehdä, mutta onhan tuo melko hutera. En tykkää. Ehkä se säilyy edes tämän joulun ehjänä ikkunassa.

Ja kuten kuvasta näkyy, ne marraskuun loppupuolella sataneet lumet sulivat myös marraskuun puolella ja maa on ihan musta. Eikä ainakaan sääennusteen mukaan ole ihan lähipäivinä mitään oikeaa lumipeitettä luvassa.Pillejä jäi vielä runsaasti jäljelle. Saa nähdä teenkö vielä toisenkin himmelin ja pistän sen joulupukin lahjasäkkiin vai jaksanko vielä ennen joulua etsiä netistä jotain muita ideoita pillien käyttöön.

4 kommenttia:

 1. Kaunis. Minä tykkää enemmän perinteisemmän mallisista kuin uusista. Tämän päivän lehdessä oli muuten juttua himmeleistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Huomasin jutun ja varmaan hankin kirjankin, sitten kun rouva saa sen kirjoitettua.

   Poista
 2. Pillejä ei kananta jättää pussiin! Pikkusiskon huoneessa tuo on kiva. Ja kohta varmaan hänkin innostuu askartelemaan himmeleitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan innostuu. Joka päivähän alkaa jonkinlaisella askartelulla.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)