torstai 31. joulukuuta 2015

Moi lahtelaista!

Tällä kertaa vuoden vaihtuminen tarkoitti meidän huudeilla muutakin kuin uuden vuosiluvun kirjoittamisen opettelua. Kävi niin, että kuntaliitos tuli ja Lahden kaupunki liitettiin pikkuiseen kuntaamme. Uuden kunnan nimeksi tuli tietenkin Lahti. Eli nyt olen taas lahtelainen ja ihan niin, ettei tarvinnut edes muuttaa.

Jossain vaiheessa kesää keksin, että otanpa kuvia niistä asioista, mitkä Lahdessa on kaunista ja mukavaa ja kivaa tai muuta sellaista. No, ihan kaikesta mistä olisin halunnut, en kuvia ole ottanut. Koska kamera ei ole läheskään aina mukana tai sitten kun se on mukana, en aina muista kuvata. Ja sen kerran kun oikein tarkoituksella kiersin Lahden katuja kameran kanssa, että saisin näitä kuvia, kamera ei toiminut. Mutta tässä nyt kapea kuvakavalkadi Lahdesta. Ei mitään taidokkaita Lahden fb-sivuilla esiintyviä luontokuvia tai sibeliustalokuvia tai satamakuvia eikä ainoataan kuvaa Lahden keltaisesta sorsanpoikasesta. Eikä hassunhauskoja lahtiblogi-tyyppisiä kuvia. Tai mitään muitakaan taidokkaita kuvia. Vaan ihan tavan kuvia. Kauniista Lahdesta. Uudesta Lahdesta. Meidän kivasta Lahdesta.

Hyvää uutta vuotta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Tuo polttojäähyväiset on mielenkiintoinen tapa ilmaista muutosta - loppua Nastolalle.
  Kaupunkilaisiksi tultiin ja täällä lähiössä sitten asutaan edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se poltettiin samalla kuin muutkin roskat. Minua ei lahtelaistuminen liikuta tai tunteita nostata. Samat kuviot jatkuvat kuten aikaisemminkin.

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta teillekin!!

  VastaaPoista
 3. Samat kuviot jatkuu kuin ennenkin. Uusi osoitekin menee jo sujuvasti. Enkä usko että mikään muuttuu vaikka nyt kaupunkilaisia ollaan :)
  Oikein hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta miten mä opin sen teidän uuden osoitteen!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)