torstai 17. joulukuuta 2015

17. luukku - koriste

Luukun 17 koriste on tehty virittämällä pala vanhaa pitsiliinaa rautalangan avulla ruosteiseen renkaaseen. Rengas on peräisin vanhasta rikki ruostuneesta öljylampusta. Koristeena nappeja.

Tämä voi olla vaikka unisieppari, ikkunakoriste, joulukoriste tai ihan mikä vain. 
Tällä viikolla on ollut taas jos jonkinlaista menoa. Ja siksi onkin hyvä, että autolla-ajokielto päättyi ja olen päässyt itse itseni kuskiksi, eikä ole tarvinnut kerjätä muita. Oli Tyynen tanssiryhmän pikkujouludisko ja viimeiset kaverisynttärit kuukauden kestäneestä synttäriputkesta, kun lapset ovat juhlineet yli kahdentoista kaverinsa synttäreitä. Näiden lisäksi normikerhokuljetukset ja käytiin Tyynen kanssa laulamassa joululaulujakin yhtenä aamuna.

Eilen sain tytön ystävälle kylään Lahden keskustaan ja pääsin itse muutamaksi tunniksi kaupungille ihan yksin. Lahjahankinnat olen jo tehnyt, mutta oli kiva kierrellä ihan muuten vaan. Lahden torille on palannut Joulukylä ja se oli kyllä tosi kiva. Voittaa Tallinnan joulutorin mennen tullen. Jos Tallinnassa oli myytävänä vain niitä samoja sukkia joka kojulla ja joka toisessa kojussa glögiä, niin täällä oli kyllä kaikilla ihan omat jutut. Tykkäsin. Ensi viikolla menen sinne lasten kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tuo joulutori on minullakin kierrettävänä vielä - pikaisesti vain käväisin tuttuja tapaamassa eka kojussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin viedä lapset sinne makkaraa paistamaan.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)