lauantai 19. joulukuuta 2015

19. luukku - sydännauha

En ole koskaan aikaisemmin tehnyt punottua paperisydäntä, vaikka sellaisesta on muistoja jo lapsuuden ajoilta. Omat muistikuvat liittyvät koulun joulukuuseen ja pahvista tehtyihin puna-vihreisiin sydänkoristeisiin, joissa saattoi olla konvehti sisällä. Tai jotain sinne päin.

Minä en kuitenkaan tehnyt sydämiä punaisesta tai vihreästä pahvista, enkä tehnyt niihin ripustuslenkkejä tai laittanut makeisia sisälle. Näissä sydämissä on materiaalina vanhat nuotit ja paksu kuviopaperi. Sydämet ompelin alekkain ikkunakoristeeksi. Tosin tämä sydännauha viettää tämän joulun oven pielessä, koska en jaksanut hakea vasaraa, naulaa ja penkkiä. Tuossa oli naula valmiina ja penkki vieressä.

Muutama pahvisydän on vielä tarkoitus lasten kanssa väkertää ja niihin sitten tulee ne konvehdit sisälle. Älkää kiinnittäkö alimmassa kuvassa huomiota petaamattomaan sänkyyn. Alma oksensi yöllä petivaatteet ja päiväpeiton pesuun. Varmaan arvaatte, kuinka mukava on herätä kissan oksennuksen ääneen ja todeta, että tällä kertaa en ehtinyt työntää ajoissa kissaa sängystä lattialle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa :)