torstai 3. joulukuuta 2015

3. luukku - mittatähti

Mies toi syksyllä joltakin insinöörimessuilta tuliaiseksi taittomitan. Jaoin sen kahteen osaan ja taittelin osista joultähdet. Vähän liimaa väliin, että pysyy. Helppo ja nopeatekoinen joultähti. Mittana tuo olisi jäänyt käyttämättä.

 
 


Maahan on tullut kevyt lumipeite, vaikka viime yönä sitä taisi vesi hiukan ohentaa. Kissat ovat taas hämmennyksissä tästä säästä. Vesisateista ja etenkin lumesta. Esko ja Aamu ovat joutuneet siirtymään tämän takia ulkotiloista sisälle nukkumaan. Välillä naurattaa, kun mihin vain katsoo, aina siellä lojuu joku kissa. Alpo on nyt pikku hiljaa alkanut enemmän lähestyä äkäistä Almaa. Parhaaksi keinoksi on osoittautunut nukkumaan meno aivan Alman lähelle. Tällä kertaa vain tassu kosketti Almaa, mutta edellisellä kerralla kissat olivat selät vastakkain. Eipä se tunnu Almaa häiritsevän.

4 kommenttia:

 1. Hei Minna! Tänä aamuna teini kysyi, että ihanko oikeasti minulla ei ole joulukalenteria. Ensin sanoin, että eipä ole ei, sillä ehkä tämän ikäinen ihminen selviää jouluun ilmankin, keskusteltiin asiasta sitten muutenkin (keittiöpsykologi sai teinin pyörittelemään silmiään). Mutta sitten välähti! Onhan minulla, ja näytin tämän sinun joulukalenterisi! Tästä on tullut osa minunkin joulun odotusta, ollut jo useana vuotena! Kiitos sinulle, että jaksat tämän tehdä! Hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi, myös kissoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun on ihana kuulla, että tästä on jollekin iloa :) Muillekin kuin itselle. Tämän tekeminen ja askartelut ovat itselle tosi innostava 'perinne', vaikka tänä vuonna näyttää olevan enemmänkin tätä epäonnea päivityksien onnistumisen kanssa.

   Mutta kiitos samoin, hyvää joulun odotusta sinulle myös :)

   Poista
 2. Märkää, mutta ei sentään loskaa. Aamulla oli aivan jäistä, liukasta päivän lehteä hakiessa.
  Kyllä nuo joulukoristeet innostavat jotain tännekin virittelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt kelit vaihtelee. Tänään tuli kyllä sähköpostissa lumentulotiedote ja sen mukaan nyt elellään :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)