perjantai 4. maaliskuuta 2016

Ilmailumuseossa

Talvilomalla ollaan tavattu ystäviä ja sukulaisia. Ollaan vietetty päivää Hoplopissa ja käyty elokuvissa katsomassa Risto Räppääjä. Ollaan liikuttu ulkona. Tänään oli vuorossa museopäivä ja sitä vietettiin Ilmailumuseossa Vantaalla.

Koska en ymmärrä tai tiedä lentokoneista juurikaan, saatte tyytyä katsomaan pelkkiä kuvia. Minusta kun on edelleenkin hyvin käsittämätöntä se, että iso painava esine pysyy ilmassa ihan tosta noin vaan. Sitä ei vaan voi ymmärtää. Juuri eilen koululainen kehui sitä, että äiti tietää ihan kaiken. Nyt oli pakko pyytää kysymään isältä. Ja sen päälle vielä tuli kommentti, että äiti ei tiedä yhtään mitään lentokoneista.

Hauska museo tuo kuitenkin oli. Suosittelen käymään. Etenkin 8 - 100 -vuotiaat pojat innostuvat paikasta. Ja miksei nuoremmatkin. Retken ilmailuosuutta jatkettiin käymällä syömässä Malmin lentokentällä. Se se vasta jännittävä paikka olikin. Siinä ruokaillessa pääsi katselemaan nousevia ja laskeutuvia pikkukoneita. Ja helikopterikin pörisi kentälle juuri ennen kuin lähdettiin paikalta. Voi veljet.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On on. Enää kaksi päivää aikaa ja vaikka mitä olisi vielä suunnitelmissa. Alkaa koti näyttää jo melkoiselta kaatopaikalta, kun täällä ei kukaan ehdi tehdä mitään muuta kuin sotkea. No, kohta on maanantai ja voi etsiä kaaoksen keskeltä ton imurin :)

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)