sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Metsäretki

Talvilomalla ollaan lilluttu kylpylässä, hilluttu sisäleikkipuistoissa, vierailtu museossa, istuttu elokuvissa. Tänään oli vuorossa metsäretki. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä hiihtoretki lähilaavulle, mutta plussakeli tiesi sitä, että tällaisella voitelutaidottomalla plussalumi paakkuuntuu suksen pohjaan ja hiihtäminen ei onnistu. Vaihdettiin suunnitelmaa ja lähdettiin kävelyretkelle Lapakistoon. Ihan mainio vaihtoehto sekin.

Lapakisto on kiva retkipaikka ja näytti olevan paljon muitakin makkaranpaistajia liikkeellä. Joka laavulla ja nuotiolla oli porukkaa, parkkipaikka täynnä autoja ja vähän väliä joku käveli vastaan. Siellä ei ole koskaan aiemmin ollut noin kovaa ruuhkaa poluilla.

Seuraavalle talviretkelle tuonne otetaan pulkka mukaan. Eikä unohdeta puukkoa kotiin.

4 kommenttia:

 1. Eli ihmiset olivat metsässä eikä ruuhkissa valtateillä kuten minä. Tai ruuhkaa oli ihmeen vähän mutta nyt selvisi syy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kaikki ne, jotka eivät olleet lomaltapaluuliikenteessä, olivat metsissä :D Kunhan lahtelaiset (ja muutkin) löytävät tuon Lapakiston kunnolla, ruuhkat vasta alkavat. Tänään just mietin, että jää kyllä parhaimpaan metsäretkiaikaan parkkipaikka pieneksi.

   Poista
 2. Oli vallan mainio hiihtokeli tänään, parhaita, mitä tänä talvena ja sukset luistivat hyvin, kun ei niitä ladulta nostellut ilmaan. Olin parin turvapaikanhakijan hiihto-opettajana - ja oli meillä mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällasella kelillä viiden sentin lumikerros suksen pohjalla :) Hiihdellään sitten ens talvena.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)