sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Yksin kotona kaksin

3/4 perheestä oli jälleen partioleirillä ja mulla oli jo toisen kerran tänä vuonna mahdollista saada ihan omaa yksityistä aikaa kotona 24 tunnin verran. Olin tehnyt suunnitelman mitä teen ja milloin teen mitäkin. Olin etukäteen varannut itselleni suklaata ja ostin uuden mukin päiväkahveja varten sekä tulppaanikimpun ilahduttamaan aurinkoista omaa päivää.

Perjantai- iltana katselin Emma Gaalaa samalla kun selailin netin kirpputorisivustoja. Gaalan jälkeen siirryin sohvalle katsomaan poliisisarjoja ja neulomaan sukkaa.

Lauantaina nukuin pitkään ja kävin siivoamassa kirpputoripöydän. Sitten tulin kotiin päiväkahville, jonka jälkeen piti aloittaa ompelupuuhat. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos. Jouduin hakemaan yhden partiolaisista kotiin korvakipujen vuoksi. Sitten oltiin kotona kaksin. Kovin kipeä poika ei ollut, ei tarvinnut lähteä lääkäriin. Tulehduskipulääkettä, pelaamista, lukemista ja kaikki oli hyvin. Paitsi että oli tylsää eikä mitään tekemistä. Sen lisäksi tylsää, eikä kavereita. Eikä etenkään mitään tekemistä.

Sain ommeltua ompelukoneella kolmekymmentä senttiä. Seuraavan kerran oma hetki kotona on ehkä joskus seuraavassa elämässä. Tai onhan se kohta jo elokuu ja sitten sitä omaa hetkeä on varmaan jo ihan liikaakin.

Korva ei onneksi ole enää kipeä.2 kommenttia:

  1. Tosi tylsää joutua kesken leirin pois ja vielä kun pikkusisko sai jäädä... onneksi ei enää ole kipeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se pois lähteminen ei harmittanut yhtään, huoli oli ainoastaan siitä, että saako syödä leirille varattuja makeisia ollenkaan. Ja tietty se tylsyys kun ei ollut sitä kaveria.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)