perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kevätkranssi valmistui

Toinen somehitti muurausnarun lisäksi, jota piti kokeilla, oli kranssi kananmunakennoista. Näihin olen törmännyt kaikenlaisissa ryhmissä ja paikoissa jo pitkän aikaa ja näköjään maaliskuun käsityölehdestäkin löytyi jo ohjetta. Tämä piti toteuttaa jo talvella, mutta en muistanut säilyttää noita kennoja, vaan käytin ne uunin sytykkeenä. Onneksi meillä kuluu kananmunia melko paljon, joten ei kauan tarvinnut kennoja kerätä, kun niitä oli jo sopiva määrä eli neljä 15 munan kennoa. Riittivät tähän meidän kranssiin mainiosti ja pari kukkaa jäi vielä käytettäväksi toiseenkin askarteluun.
Ensin leikattiin kennot kukan muotoon, sen jälkeen maalattiin akryyliväreillä. Kun kukat olivat kuivuneet, liimasin ne kuumaliimalla myslipaketin pahvista leikattuun ja maalattuun renkaaseen.

Tämä olkoon nyt kevätkranssi, joka saa jäädä seinää koristamaan vielä pääsiäisen jälkeenkin. Voi olla, että kranssi siirtyy kesäksi leikkimökkiin.


Vielä on yksi pääsiäisaskartelu kesken, vaikka on jo pitkäperjantai. Ehtiihän sen tehdä tänäänkin vielä. Oikein mukavaa ja värikästä pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hauska kranssi. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Lisää askarteluvinkkejä. Mielelläni katselen, mitä saatte aikaan, mutta ei minusta ole niiden tekijäksi -isäntä ei tykkää ylimääräisestä krääsästä vaikka minä tykkäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eihän tämä ole ollenkaan ylimääräistä krääsää :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)