keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kirpputoriostoksia

Kaksiviikkoinen pätkä kirpputoripöydän siivoamista, tavaroiden hinnoittelua ja samalla koko kirpputorin kiertämistä on nyt ohi. Vaikka ostoksia teinkin, jäin silti plussan puolelle. Pitää vähän keväämmällä varmaan vuokrata vielä viikoksi pöytä, sen verran noita tavaroita ja vaatteita vielä jäi. Ja kyllähän tuota myytävää kaapeista löytyy koko ajan lisää.

Tänään hain tilityksen ja ajelin samalla toisille kirppareille vähän katsastamaan mitä siellä on. Riemukseni löytyi parin kirpputorin pääsiäispöydistä kaksi kukkopilliä ja vieläpä puoleen hintaan. Tosin tietty ajattelin, että jos olisin mennyt jo viikko sitten, olisiko niitä kukkoja olltu enemmänkin tarjolla. Pitää muistaa ensi vuonna kiertää pääsiäispöydät ajoissa.

Iso punainen ja valkoinen ovat tämän päivän löytöjä, muut punaiset ovat vanhempia kirpparilöytöjä ja keltaisen olen saanut lapsena mummolta. Jossain omissa kätköissä pitäisi vielä olla yksi isältä tuliaisiksi saatu kukko. Pitää jatkaa sen etsimistä.Värillisiä pitsiliinoja ostin kunnon nipun, koska minulla olisi niille suunnitelma. Ensin ne kuitenkin menevät pesuun ja silitykseen. Täkki on nettikirppuostos.Sinihilkka ja kehrä ovat vähän vanhempia ostoksia. Olin ihan unohtanut ne, mutta nyt kun ne olivat sunnuntaina virpojilla käytössä, muistin ottaa kuvankin. Tälläkin hetkellä kahvipannut toimivat suklaamunasäilytysasioina.Niin ja onhan meille jo ilmestynyt kolmas tattikulhokin. Vielä kai pitäisi yksi hankkia, niin olisi jokaisella perheenjäsenellä oma paukkumaissikulho.

2 kommenttia:

  1. Tuollainen punainen kahvipannu on tainnut olla joskus meilläkin, tykkään siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut joskus punainen punahilkka, mutta siitä en tykännyt. Tuo primavera on nätti ja tuo on vielä se söpö pikkupannu.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)