lauantai 16. huhtikuuta 2016

Aurinkoinen päivä pihalla

Ihana auringonpaisteinen lauantai. Aika moni tapahtuma ja tekeminen oli siirretty tänään pihalle. Jos nyt osa oli jopa sellaisia, ettei niitä voisi edes sisällä tehdä. Kuten vaikka makkaran paistaminen nuotiolla tai trampoliinissa hyppiminen tai vaikka telkän lentäminen pönttöön tai ouumajan rakentaminen. No huonekaluja olisi voinut maalata sisätiloissa, mutta näin kesäaikana teen sen muutenkin aina pihamökissä.

Lisää tällaisia aurinkopäiviä, niin voisin jo tarttua vaikka siihen haravaan. Mikä kyllä näytti tänään aika monella muulla jo olevan kädessä.


 


Ps. Trampoliini ostettiin viikolla nettikirpputorin kautta muutamalla kympillä. Huolestuneille tiedoksi, että siihen on kyllä tulossa verkko, kunhan sellainen löydetään. Ja ens kerralla ehkä kuva hyppivästä bloggaajasta. Ei kuitenkaan mitään bäkkejä, voltteja, korkkeja eikä edes x-hyppyjä. Ihan vaan tavallista tylsää hyppyä. Sekin on jo jotain.

4 kommenttia:

 1. Meille ostettiin verkko honkkarista, erikseen. Trampoliini taitaa olla Prismasta hankittu 10 vuotta sitten. Suosittelen sen kokoista verkkoa että jouset jäävät sen ulkopuolelle, riski sattua on pienempi. Meillä on aina suuri tapahtuma keväällä kun trampoliini kasataan, minua sinne ei saa, pää ei kestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos verkkovinkistä. Oli kyllä kuulemma eilen kevään kivoin päivä, kun tuli trampoliini ja ulkona pystyi olemaan ilman ulkovaatteita. No, tänään sitten saadaankin vähän vettä.

   Poista
 2. Pihalla on kiva olla, kun tekemistä riittää niin pienillä kuin isommillakin.
  MInä livistän pariksi viikoksi pakoon kaikkia hommia - ja sitten onkin tosi kiire...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihalla on kyllä kiva puuhata kaikenlaista tai sitten olla ihan puuhaamatta.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)