tiistai 19. huhtikuuta 2016

Glitterihuivi

Talvilomareissulla valmistui heräteostoksena tehdystä glitterilangasta pikkuinen huivi. Heräteostoslanka siksi, kun lankakaupassa muuta lankaa ostaessani huomasin samasta langasta neulotun huivin ja ihastuin siihen. Ihana kaupan täti antoi suullisen ohjeenkin, jonka ehdin tietysti unohtaa saman tien kun oven takanani suljin. Tein tämän omalla ohjeella ja kyllä siitä ihan hyvä tuli. Huivi on ainaoikein neuletta ja joka neljännellä kerroksella lisäsin silmukan toiseen reunaan niin kauan kunnes huivi oli mielestäni puolessa välissä. Ja sen jälkeen tietty joka neljäs kerros kavennus. Helppoa.

Lankana Katia Iris, pellavaa ja glitteriä. Tai miten siinä vyötteessä nyt lukikaan, taisi olla polyesteria ja polyamidia. Neulottu pyöröllä numero 4. Lankaa kului noin 70 grammaa eli meni yli kerä. Huivi on hyvä ja kiva ja sitä käyttää perheemme kumpikin tyttö. Kuten myös kaikkia muitakin huiveja.

Oli jo ehkä korkea aika saada tämäkin tänne blogattua. Kuvien ottohetken jälkeen kaikki taustalla näkyvät lumet ovat jo sulaneet pois aikapäiviä sitten.

 
 

2 kommenttia:

  1. Kumpi käyttää useammin?
    Olet paljon kerinnyt neuloa tänä talvena.
    Minulla tauti vei neulomisinnostuksen. Ehkä kun kesäkuu tulee...

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla Tyynen kaulassa useammin.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)