perjantai 15. huhtikuuta 2016

Lapsimessut

Oltiin jo kolmatta kertaa Messukeskusessa järjestettävillä Lapsimessuilla. Samalla messulipulla olisi päässyt katsastamaan parit muutkin tapahtumat samassa paikassa: Kädentaito, OutletExpo, Eläinystäväni sekä Model Expo. Aikataulujen ja muiden menojen ja sen, että haluttiin pitää lauantai päivänä, jolloin ei ole mitään menoja, käytiin messuilla jo tänään ja päästiin sinne vasta neljän aikaan. Messuiluaikaa jäi vain kaksi tuntia. Mikä on aivan liian vähän. Siitä huolimatta ehdittiin kahlata messut joten kuten läpi. Mies ja lapset viettivät suurimman osan ajasta Model Expossa pienoismalleja katsoessa ja minä ehdin pikapikaa käydä vielä Kädentaito-tapahtumankin puolella. Aivan mahtava pienen pieni tapahtuma messuilla oli se, että törmäsin bloggaajakaveriin Liljankukkaan. Ollaan tunnettu jo melkein yhdeksän vuotta, mutta oli eka kerta kun nähtiin livenä. Pikainen näkeminen, mutta siitä tuli kyllä tosi hyvä fiilis.
 
Hyvä asia perjantain viimeisillä tunneilla messuilussa on se, että ei ole ahdasta tai ruuhkaa. Kyynärpäätekniikalla etenevät naiset vaateosastoilla ovat jo ennättäneet käydä ja saa rauhassa katsella ilman, että kukaan tönii. Eikä kassoille ole jonoa.

Vaateosastojen lisäksi pikakierroksella katsastettiin muutamat maistelupisteet, Pajulahden temppurata (tämä on kyllä ollut joka vuosi messujen parasta antia) ja satumetsä oli myös upea. Jotenkin pikaisesti vilkaisten vaikutti siltä, että oli paljon sellaista mitä ei ole aikaisemmin ollut ja se oli kiva juttu se. Tosin paloautot ja poliisiautot samassa paikassa, kuten myös Sea Lifen osasto tismalleen samalla kohdalla kuin aikaisemminkin tuntui ehkä hiukan tylsältä. Tosin Sea Lifen hamahelmipiste oli tosi kiva ja meillekin siellä askarreltiin kala.

Kivat olivat nämäkin messut. Ostoskoriin tarttui itselle pari vaatetta, lapsille pari vaatetta ja muutama kangas. Perinteiset metrilakut ostettiin tänä vuonna ämpärissä. Koska pikkuämpärille on kovasti tarvetta. Kotilokausi alkaa pian. 

Ensi vuonna lapsimessuille mennään niin, että ennätetään olemaan koko päivä. Ei tule kiirettä kiertää ja ennättää keskittymään kaikkeen kunnolla. Ehtii käydä kahvilla ja maistella enemmän niillä maistelupisteillä.
2 kommenttia:

 1. Kerran olen käynyt noilla messuilla, kun nuorin oli pieni. Ikimuistoinen reissu sillä mies sai ylinopeussakot.
  Meillä ei muuten ole vielä kotiloita näkynyt, taitaa routa hidastaa niitäkin. Huolitko kotiloiden keräämiseen jogurttiämpäreitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti sen kerran muistaa :D

   Ei ole meilläkään vielä kotiloita näkynyt, myrkkypussi on kyllä jo odottamassa. Voisin pari ämpäriä ottaa, jos saisin lapsetkin keräämään. Meillä nää kevätkerättävät määrät on niin isoja, että ihan tavallinen kasilitrainen ämpärikään ei meinaa riittää.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)