lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kupla

Jokunen blogia (tai siis vanhaa blogia) seurannut saattaa muistaa miten kävi meidän rakkaalle punaiselle Volkswagen kuplalle useampi vuosi sitten. Punainen kupla on meillä edelleenkin ja varaosat siihen on hankittu, mutta kaikenmaailman lapsen syntymät, talon laajennukset sun muut pienet asiat ovat viivästyttäneet kuplan paluuta. Kuusi kesää ollaan oltu ilman kesäautoa. Ja koska talon laajennustyömaasta ei päästä vielä tänäkään kesänä eroon, eikä ehkä ensi kesänäkään, ei kuplan korjaaminen edisty.

Ajateltiin, että nyt on pakko tehdä asialle jotain ja se jotain oli päätös hankkia uusi kesäauto. Kolme autoa katsastettiin kunnes se oikea löytyi. Tänään päästiin juomaan akselikahvit. Uusi kupla nököttää tyytyväisenä pihalla.

Vielä on pieni matka siihen, että auto saadaan ajoon. Se pitää katsastaa, akku ladata, turvavyöt asentaa, vetoakselin suojakumit vaihtaa ja raidetangon päälle pitää tehdä jotain. Plus sen lisäksi sitä normaalia käyttöönottohuoltoa. Mutta vappuna päästään varmasti koeajolle.

Ollaan aika täpinöissä.

Ja virallisesti tämä auto on nyt minun nimissä. Vasta toinen auto, jonka oikeasti omistan. Eka oli äidin ja isän vanha Lada. En ole merkkiuskollinen.


 

 


4 kommenttia:

  1. Onpa hän kaunis! Kelpaa ajella vappuajelut ja kesäajelut. Minä en ole virallisesti koskaan omistanut autoa :D, tosin nyt muistutan joka viikko ässää että siirrä mun auto mun nimiin. Säästäisi vakuutuksessakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä hassu ajatus omistaa auto. Skootterihan mulla kyllä on, mutta että oikein auto.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)