maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kirpputoripäivä

Sunnuntai oli kevään suuri lastenkenkäinventaariopäivä. Koko eteinen täyttyi kaikenlaisilla kesäkengillä, sandaaleilla ja saappailla. Lasten saappaitakin meiltä löytyi yhdeksät. Vain pieni kassillinen kenkiä päätyi annettavaksi eteenpäin, suurin osa kengistä on niitä, jotka ovat ehkä kohta sopivia jommalle kummalle. Kenkäkorin pinta ei juuri alaspäin vajonnut.

Inventaariosta motivoituneena innostuin järjestämään sikin sokin olevat kirpputorilaatikot. Nyt on yhdessä laatikossa kirpulle meneviä leluja, toisessa astioita ja kolmannessa kirjoja. Kohta voi taas varata myyntipöydän. Hyväntekeväisyyteen kertyi monta laatikkoa, ne pitää toimittaa pois nurkista tällä viikolla.

Lasten pienet vaatteet laitoin kokojen mukaisiin pinoihin, kuvasin ja osan ehdin laittaa nettikirpputorille myyntiin. Eka vaatepaketti haettiin pois jo iltapäivällä ja toinen on varattu. Varsin tehokasta. Tänään jatkan vaatteiden välppäämistä.

Kaiken välissä ehdin käydä Lahdessa kirpputorilla ja noutamassa yhden nettikirpputoriostoksen. Ystävän pupuille vein kassillisen omenapuun oksia ja sain vastalahjaksi lankavyyhdin. Eräänlaista kirpputoritoimintaa sekin.

Meille kotituneita asioita on muutama: Granitin sydänkulho, pupukangaspalanen, pöytäliina ja kattila. Eniten ilahdutti se, että puhalluskoristekuvioisien kahvikuppien kokoelma karttui muutamalla turkoosilla ja keltaisella yksilöllä. Kattilassa oleva orvokki on Tyynen valitsema. Näytti vähän pakkasen puremalta tänä aamuna.

Päivän saldo taisi kuitenkin jäädä kukkaron kannalta miinukselle, mutta tavaramäärä väheni ja vähenee niin paljon, että loppupeleissä saldo jää reippaasti positiiviselle puolelle.
2 kommenttia:

  1. Nuo kupit on niin ihania! Ehkä munkin pitää alkaa katsella niitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on. Ja ihanaa niissä on myös se, että eri kuvioita ja värejä voi tosi hyvin sotkea keskenään. Mullahan on tarkoitus kerätä vain turkooseja ja keltaisia, mutta nyt olen vähän miettinyt, että jos myös vihreitä :)

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)