sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kevätsiivottu leikkimökki

Pitkäksi venähtänyt leikkimökin kevätsiivous on vihdoinkin tehty. Sisäpuolelta. Kuisti pitää vielä siistiä, mutta leikkimiseen mökki on nyt valmis.

Samalla järjestyksellä ja samoilla leluilla leikitään kuin viime kesänä. Muutama uusi kirpputorilöytöastia sinne on  ilmestynyt. Poistoa tehtiin myös jonkun astian verran sekä kokeillaan, että pärjääkö myyjät tänä kesänä yhdellä kassakoneella. Viimevuotiset virpomisvitsat poltettiin ja tänä vuonna saadut oksat koristavat mökin maljakkoa ensi kevääseen asti.

Viime syksynä ostetun sohvan kylkiäisenä saatu rahi tuotiin mökkiin, samoin uutta on pieni keltaiseksi maalattu seinähylly, jolle ei enää löytynyt paikkaa talosta. Ompeluhuoneen mustasta aukosta kaivoin esille kapean kukkapöydän, joka myös päätyi leikkimökkiin. Ehkä senkin voisi vielä maalata. Pienen valkoisen ikealaisen tuolin maalasin kirpputorilta ostetulla vihreällä maalilla ja tykkään kyllä väristä.

Leikkimökin oma viirinauha katosi talvisäilytyksen aikana jonnekin ja tilalle laitoin pihamökistä talteen otetut viirit. Uutta leikkimökissä on myös paristokäyttöinen perhosvalosarja. Saa nähdä palaako se kerralla patterit tyhjiksi. Vielä pitäisi mökkiin viedä kirpputorilta ostettu tyyny. Se on ollut jo kaksi päivää pakastimessa ja varmaan se huomenna haetaan sieltä pois samalla kun mennään marjamatkalle pakastimelle.

Kyllä mökissä taas kelpaa leikkiä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kaikkea pientä ihanaa tyttöjen tavaraa - ehkä pojatkin tykkäävät vielä siellä leikkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä pojatkin tykkää leikkiä. Aika usein pojat, jotka käy meillä, just jostain syystä haluaa leikkiä tyttöjen leluilla ja toi leikkimökki kuuluu suosikkeihin.

   Poista
 2. Onpa suloinen leikkimökki ihane tavaroineen :)

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen leikkimökki ihane tavaroineen :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)