sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Someton syysloma

Oli syysloma koulusta, kerhosta ja harrastuksista. Lomalle olin järjestänyt kaikenlaista pikku puuhaa ja menemistä sekä tekemistä. Matkan varrellakin tuli kaikenlaista lisäkivaa ja niin se loma täyttyi sen verran reilusti, että somelle ei jäänyt aikaa, vaikka toisin kuvittelin.

Piti päivittää tänne, että käytiin minun vanhalla kotipaikalla siirtelemässä tavaroita varastosta toiseen. Kierrettiin pihapiiri ja rakennukset ja lapset juoksentelivat pellolla. Ja samalla reissulla tuotiin kotiin polttopuita.
Piti päivittää tänne, että askarreltiin halloweenkurpitsat ja viritettiin hämähäkinseitit.

Lomalla piti päivittää tänne, että käytiin vintagemarkkinoilla ja ostin siipikarjanhoito-oppaan. No, ostin paljon muutakin, mutta ne on nyt joko pesussa, korjattavana tai jossakin kadonneena.Lomalla piti päivittää tänne myös, että käytiin leikkipuistoissa. Ainakin Launeen perhepuistossa, Loviisanpässin puistossa ja Vesijärven sataman pikkuleikkipuistossa. Ja alatorin toimintapuistossa. Ja nähtiin tosi paljon kavereita ja ystäviä ja käytiin kahvilla ja yhtenä iltana elokuvissa katsomassa Onnelin ja Annelin talvi. Uimassa ei käyty, koska minun uimapuku on edelleen kadoksissa.
 

Sitten piti päivittää myös tylsiä siivousjuttuja, koska kaiken vähänkin ylimääräisen ajan olen käyttänyt siivoamiseen. Pölyjen pyyhkimiseen, pihalta lehtien puhaltamiseen, haravoimiseen ja tavaroiden tunkemiseen kaappeihin ja alakerran huoneeseen piiloon.Ja remonttipäivitys piti tehdä myös. Sellainen, että sähkömiehen piti tulla tiistaina, mutta jostain syystä se luuli, että lauantai onkin tiistai ja tuli lauantaina. Nyt on laajennuksen puolella vihdoinkin valot. Ja myös puuliiteripäivitys piti tehdä, koska polttopuiden lisäksi liiteriin on ilmestynyt seinät.Piti myös loman aikana tehdä alpopäivitys. Piti kertoa, miten hyvin Alpo on meihin jo tottunut ja miten hyvin toiset kissat ovat Alpoon tottuneet. Ja miten paljon Alpo vain nukkuu tyytyväisenä ihan kenen tahansa sylissä. Ja miten ihana se on. 

Koska en ehtinyt lomalla avata koko internettiä, jäi kaikki päivitykset tekemättä. Mutta loma oli tosi hyvä. Ja hyvä loma päättyi tänään illalla piparkakkujen leipomiseen ja saunomiseen. Seuraavaksi aion katsoa boksilta kaiken sen, mitä en lomalla ehtinyt, koska sammuin joka ilta väsyneenä sohvalle ja kaikki nauhoitukset jäivät katsomatta. Paitsi Selviytyjät.

6 kommenttia:

 1. Jäi minullakin lomapäivitykset vähiin. Päätettiin lähteä ex-tempore siskon luo ja yhdistettiin samaan reissuun uintia Mikkelissä ja museo Kuopiossa. Ei me muuta sitten ehdittykään.
  Voi Alpo ihanainen, melkoinen sopeutuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä lomalta.

   Alpo on sopeutunut tosi hyvin ja saanut jo tytöt leikkimään. Paitsi Alman, mutta eihän se nyt muutenkaan enää juuri koskaan leiki.

   Poista
 2. Aivan mahtavan paljon toimintaa ja touhua teillä on ollutkin.
  Ja Alpo!

  VastaaPoista
 3. Olen sitä mieltä, että loma on hyvää aikaa pitää lomaa myös somesta, vaikka ihana teidän kuulumisianne onkin aina lueskella. Paljon teillä oli hommia lomaviikolla, joten ymmärrän, ettet jaksanut kaikkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiset pitävät ihan tarkoituksella sometaukoja, mutta mulla niitä tulee joskus ihan tahtomattakin. Kun tekemistä on pajon on pakko priorisoida ja netti on yleensä se, joka häviää.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)