keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kymppi - Kuistin asusteita

Mies aivastaa noin kaksikymmentä aivastusta minuutissa, jos sisällä on hyasintteja, joten niitä ei meillä voi olla. Se harmittaa, koska se on ihan lempparikukka. Yksi oli kokeilussa lasikuvun alla. Ei tullut aivastuksia, mutta kupu ei ollut riittävän korkea ja kukka piti ottaa sieltä pois. Nyt se on alakerrassa askarteluhuoneessa, jota mies käyttää lähinnä läpikulkuun. Aivastuksia ei ole kuulunut, mutta pitää kai hankkia korkeampi kupu, että kukan saa pidettyä tuvassa.

Kuistille laitoin myös kaksi hyasinttia, toivottavasti ne ehtivät avautua ennen joulua tai sitten on tuotava niitä vähäksi aikaa sisälle lämpimään aukeamaan. Ruukuiksi askartelin tyhjät kissanruokapurkit. Maalasin ne kalustemaalilla kerran ja naru ympärille.

Tein samalla ikkunaan roikkumaan kulkusista nauhan. Pellavalankaan sidoin kulkusia tasaisin välimatkoin. Ainakin kissoista on kiva käpälöidä sitä.

Kun vielä eilen sain katajanoksat laitettua paikoilleen,  alkaa kuisti pikku hiljaa olla asustettu joulua varten.
2 kommenttia:

  1. Tuo on hyvä paikka hyasinteille - idea sopii meillekin: hyasintit ulos. Miksei lasikuvun allakin, jos sisällä - siis iso lasipurkki nurinpäin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovin hitaasti aukeavat, mutta tietty sitten kestävätkin pidempään.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)