tiistai 2. joulukuuta 2014

Toinen luukku - Peltienkeli

Tämän päivän peltienkelin ohje löytyy samaisesta Kaislatähti ja laventelikranssi -kirjasta, kuin eilinen lyhty.

Innostuin kovasti tästä enkelistä ja kuvittelin tekeväni niitä useita. Toisin kävi. Sain aikaiseksi vain tämän yhden. Syitä oli kaksi:ensimmäinen oli se, että sopivan kokoisia päitä ei löytynyt omista varastoista, enkä halunnut tätä varten lähteä ostamaan mitään valmista. Ja toinen se, että olisi pitänyt juoda aika paljon peltitölkkijuomia - ei kiitos. No, yksikin enkeli on ihan hyvä.

Ensin juotin lapselle tölkillisen limsaa, huuhtelin tölkin ja annoin sen miehelle, joka leikkasi pois kannen ja pohjan. Kopioin kirjasta enkelin kaavan, piirsin sen tölkin avattuun reunaan, leikkasin huonoilla saksilla ja kiinnitin. Pääksi tuli helmi ja sädekehäksi ohut rautalanka, johon pujottelin pikkiriikkiset helmet.

Koska seimestä puuttui sopivan kokoinen enkeli, tämä pääsi sinne. No, seimestä puuttuu monta muutakin elementtiä, mutta onpahan siellä ainakin enkeli.4 kommenttia:

  1. Kaunis tuo seimi. Enkeli sopi sinne loistavasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nyt jälkeenpäin olen ajatellut, että olisi pitänyt maalata tuo pää, kun pinkki on aika raju väri. Mutta menee se noinkin. Tyyne hermostui kun näki eläimet kun se olisi just heti halunnut leikkiä niillä. Ja ainakaan kuukauteen niihin ei oltu koskettukaan.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)