tiistai 9. joulukuuta 2014

Yhdeksäs luukku - essuTaas on luvassa itse näpättyjä kuvia itsestä aivan liian hämärässä. Mutta kyllä se essu sieltä erottuu. Essun idea tuli kirjasta Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua. Kirjassa on hauskoja tuunausvinkkejä ja ohjeita. Löysin sieltä paljon kivoja ideoita ja essu on yksi niistä.

Ystävältä saatua Tampellan Kriikunakangasta pohjana, jämäpaloja taskuna, vuorikankaanriekaleita ommeltu nauhaksi ja valmis. Helppoa ja onpa kiva essu. Se päällä tuntee itsensä tosi käteväksi emännäksi. Aion pitää sitä päällä paljon.

 8 kommenttia:

 1. Ihana essu! Minä käytän paljon essuja, säästyy vaatteet paljolta roiskeilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on kyllä vielä opettelemista essujen käytössä. Meillä kaikilla muilla on essut ja ne jopa käyttää niitä, mutta minä olen ollut tähän asti ilman. Nyt opetellaan.

   Poista
 2. Esiliina on hyödyllinen suoja.
  Essu oli lapsena aina yllä - kaikissa pienenä otetuissa kuvissa, jopa koulukuvassakin alaluokilla.
  Nyt omistan ainakin pari essua, mutta harvoin niitä muistan laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essu oli mun mummolla aina päällä ja juuri tällainen puoliessu. Siitä tuleekin oma mummo kivasti mieleen.

   Poista
 3. Kiva essu :)
  Mukavaa kun jätit kommentin blogiini, niin löysin tieni tänne. Olisin mielelläni liittynyt lukijaksi (seuraan blogit Bloggerin kautta), mutta en löytänyt nappia sitä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) Hyvä kun muistutit. Olen pari kertaa yrittänyt sitä nappia laittaa, mutta oli teknisiä ongelmia (palvelinvirhe nyt ainakin) ja se jäi ja unohtui. Yritänpä jälleen laittaa, vaikka juuri äsken oli taas jotain latausvirheitä kun yritän näihin kommentteihin vastata. Ei aina oikein suju tää aateekoo.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)