keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Retki Helsinkiin


Otsikko kuulostaa paljon hienommalta mitä todellisuus olikaan. Mutta jonkinlainen pääkaupunginretki kuitenkin tehtiin eilen. Saatiin kutsu 70-vuotissynttäreille ja päätettiin kierrellä hiukan Helsingin alemyynneissä ennen juhlien alkua.

Lapset saivat joulukalenterista BR-lelujen täydet tarrakortit ja niillä käytiin ostamassa jotain pientä tuliaisiksi. Kirjakaupan tarjoushyllyt käytiin myös koluamassa sekä Stockmannin joulukoristeosasto. Muutama kirja löytyi, joulukoristeita ei. Muutama kauppa, minne olisin halunnut poiketa, oli harmillisesti suljettu, joten niihin on mentävä seuraavalla retkellä. Lankakauppa FiinaNeuleessa poikkesin ja sillä aikaa mies viihdytti lapsia jossain muualla. Ostin ainoan ostoslistalla lukeneen esineen sieltä eli pyöröpuikon sekä pari kerää lankaa ja leimasimen. Jossain välissä käytiin kahvilla ja retki päätettiin synttärijuhlintaan.

Lapset viihtyvät ja jaksavat yllättävän hyvin tällaisen shoppailuretken. Kunhan vain ostetaan niille jotain pientä tuliaista ja käydään jossain kahvilla. Ja täytetään reppu eväillä. Helsingissä on jo ihan tavallisen kadun varrella enemmän ja erilaista nähtävää kuin omilla hiekkateillä, joten se pelkästään tekee retkestä kiinnostavan.

Tälläkin kerralla jätettiin auto kisahallin parkkipaikalle, josta mentiin ratikalla keskustaan ja takaisin. Ja se oli jännää se.


Minun piti tämän vuoden puolella kirjoittaa parista muustakin asiasta, mutta ei taida aika enää riittää siihen. Vuosi loppuu ihan käsiin. Joten palaan aiheisiin hiukan myöhässä ensi vuoden puolella.

Hyvää, onnellista ja loistokasta uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

Jokainen kommentti ilahduttaa :)