maanantai 15. joulukuuta 2014

Luukku 15 - paperihimmeli

Syksyisellä himmelikurssilla oli näytillä pikkuinen paperihimmeli ja se oli minusta ihana. Eli päätös paperirullien pyörittämisestä tuli saman tien.

Himmeliin tarvittavat paperirullat on vanhasta satukirjasta ja pyöritetty puikon ympärille. Ei ollut mitään helppoa puuhaa näillä sormilla, mutta sain kuitenkin onnistuneet rullat. Ne on kiinnitetty tavan paperiliimalla. Himmeliin laitoin koristeeksi kristallit.

Tyyne löysi kerran pahvinkeräyslavan takaata kristallikruunun ja aivan haltioissaan tuli kertomaan, että löysi timatteja. Kerättiin kaikki timantit huolella talteen ja niistä onkin riittänyt askartelumateriaalia pitkään. Hyödyllinen löytö. Ja dyykkarilapsistani vanhempi toi viime perjantaina koulmatkaltaan soramontusta löytyneen tyhjän vaahtosammuttimen kasvot hyvin leveässä hymyssä. Eikä ollut mikään pieni malli vaan ihan kunnon sammutin. Hyviä löytäjiä nämä lapset. Miehellä on jo suunnitelmakin vaahtosammuttimen uusiokäytölle.

Himmelistä tuli mielestäni aika kaunis ja se jää luultavasti paikoilleen keittiön kattoon loppuelämäksi. Ellei sille löydy parempaa paikkaa muualta.
6 kommenttia:

Jokainen kommentti ilahduttaa :)