perjantai 5. joulukuuta 2014

Luukku 5 - lumihiutaleet

Helppojen lumihiutaleiden tarvikkeet ovat pala pitsiä ja vesiliimaseos. Olen perinyt valtavan määrän pitsein varustettuja lakanoita Sen lisäksi olen saanut muutamalta ystävältä perintöpitsejä ja kirpputorin ylijäämäpitsejä. Paljon olen niitä jo käyttänyt ja välillä iskee pelko, että ne loppuvat, mutta ei nyt vielä ihan siltä näytä. Että kyllä näitä raaskii käyttää.

Leikkasin yhden reunapitsin osiksi ja tärkkäsin liima-vesiseoksella. Eri keeperiä laitoin veteen ehkä vähän huonossa suhteessa, koska liimaa tuli sen verran kuin sitä purkissa oli. Nämä ovat kyllä ihan kovat ja pysyvät kuosissaan, mutta kovempi tärkki olisi ehkä parempi. Kuivatin ne muovin päällä ja ripustin virkkauslangalla valaisimeen. Helppoa ja kaunista.


7 kommenttia:

 1. Minulla roikkuu aina ikkunassa sinulta saatu pitsi koriste! Se on niin kaunis! Kiitos vielä siitä! ❤ T:Sanna Manninen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi :) Siinäkin taisi olla pala tätä samaa pitsiä.

   Poista
 2. Mulla on näistä paloista tehtynä äidin virkkaama pinnasängyn päiväpeitto. Hyvässä tallessa odottamassa josko joskus olisi tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kivan näköisiä paloja ja multa löytyy myös joku pitsiliina tällä mallilla. Nää on kamalan pieniä palasia ja täytyy kyllä hattua nostaa sille henkilölle, joka on joskus jaksanut näin pieniä väkertää. Itse en siihen pystyisi.

   Toivottavasti peitolle tulee vielä käyttöä :)

   Poista
 3. Kivan näköisiä pitsitähtiä/hiutaleita

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi! Miten hyvä idea! Mä NIIN varastan tän Siililään, kiitos :D.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)