keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Makuuhuone valmistuu ihan pian

Tai siis mikä nyt kenellekin on pian. Meille se on ehkä vähän venyvämpi käsite kuin monelle muulle.

Laajennusosan makuuhuone on talven aikana valmistunut pikku hiljaa. Mies on sitä tehnyt aina iltaisin töiden jälkeen kun on vapaata eli noin kerran viikossa. Ja sellaisina viikonloppuina kun ei ole mitään muuta. Kuten vaikka toissa sunnuntaina ja ehkä ensi sunnuntaina seuraavan kerran. Mutta huone valmistuu väkisinkin, jopa hitaammalla tahdilla.Katto maalattu, seinät maalattu, parketti asennettu. Vaatekomeron karmit ja ovi paikoillaan. Enää puuttuu tapetit, vaatehuoneen hyllyt ja vähän listaa. Ja no, kröhöm, vessa on vielä ihan vaiheessa, mutta tää muu osa on nyt näin hyvin edennyt. Kuvassa oleva sälekaihdin ei sitten jää tuohon, vaan on kirpputoriostos ihan siksi, ettei uteliaat ohikulkijat näkisi ihan niin hyvin. Kun kylillä jo muutenkin puhututtaa tämä laajennusosan valmistumisen kesto.Vaatekomero se vasta jännittävä paikka onkin. Siellä on ikkuna ja ledspotit katossa, joten valoa riittää. Nyt kun tämä huone on jo siinä kunnossa, että sinne saa mennä ilman kenkiä, niin varmaan arvaatte mikä on ollut ihan paras leikkihuone viime päivät.

4 kommenttia:

 1. Tuttua tuo remontoiminen meilläkin, ja ihan sama mentaliteetti. Mitä sitä turhaa stressiä aikatauluista ottaa. Sitten sitä saa ja osaa nauttia kun on valmista. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aina on mukava kuulla, että joku muu tekee samaan tyyliin. Enemmän tosiaan muut stressaa valmistumisesta. Hauskaa on se, että osa ei enää kysele yhtään mitään koko laajennuksesta - luulevat varmaan, että kesken se jää :D Mutta meillä on onneksi monta tuttua myös, jotka eivät tee kiireellä, sellaista vertaistukea.

   Poista
 2. Kyllä se siitä. Nyt on jo noin pitkällä!Kohta tuonne pääsee muuttamaan.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)