torstai 22. joulukuuta 2016

22. luukku - kuusivarkaat

KuusivarkaatNetti on ollut tänä vuonna pullollaan kuvia, joissa on auton katolle köytetty kuusi. Tosi kiva joulukoristeidea ja itsekin jo katselin noita meidän pikkuautoja sillä silmällä. Hyviä autoja olisi ollut, mutta puuttui se kuusi.

Kauppoja kierrellessä yritin etsiä sopivaa kuusta auton katolle, mutta eipä niitä vastaan tullut. Joko ne oli kaikki jo ostettu, tai etsin vääristä paikoista. Siinä kierrellessä idea hiukan muuttui ja auto jäi suunnitelmista pois. Kuusen puutteessa ostin pulloharjan, jonka harjasosat leikkasin kuusen muotoon. Mies lyhensi varren sopivan mittaiseksi. Ensin ajattelin spraymaalata kuusen vihreäksi, mutta koska meiltä löytyy sopiva valkoisten kuusien metsä, jätin kuusen maalaamisen. Sen sijaan maalasin kourallisen lasten leikkieläimiä. Kaikki on joskus kirpputorilta ostettu, eikä näillä enää juuri leikitä. Tosin siinä vaiheessa, kun ensimmäinen maalikerros oli maalattu, just tuo kameli olisi ollut eräälle tärkeä. Eläimiä jäi vielä iso laatikollinen, joten en pode huonoa omaatuntoa.

Eläimet on maalattu useaan kertaan valkoisella spraymaalilla ja niistä tuli oikein sopivia tähän tarkoitukseen. Punaiset tonttulakit ompelin vanhasta puserosta ja saman värisellä narun pätkällä sidoin kuusen kiinni sarvikuonoon ja kulkusen tiikerin häntään.

Ei tullut autoa kuusi katollaan, vaan metsän eläimet kuusivarkaissa.

6 kommenttia:

 1. No nyt on villejä kuusivarkaita. :D Ihan mahtavat nuo kamelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Tiikerin häntään laitoin varmuuden vuoksi kulkusen, että muut osaavat varoa :D

   Poista
 2. Mahtava ja omaperäinen idea! Miksi matkia muita, kun voi tehdä jotain omaa.. Kuntaliitos vissiin sotki tontun osoitteet ja toi yhden pakettisi minulle, sovitaan privaatisti sen toimittamisesta. T. Varma tonttu (vaimikäsenytoli)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Varma Tonttu, kiva kuulla sun ääntä. Laitan sulle viestiä :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)