lauantai 31. joulukuuta 2016

Joulun aikaan

Joulu piti päivittää jo tapaninpäivän iltana, mutta kun ei jaksanut niin ei jaksanut. Jo kaksi viikkoa on meillä ollut tautia, joku enemmän kipeänä, mutta kukaan ei vähemmän. Eilen laitoin pari viestiä, että parempaan päin menossa, tänä aamuna oli kurkku taas kipeä. Tämä joulu oli siis tätä. Tautia.

Jouluna sentään jaksettiin pari kertaa syödä hyvin, mitään en leiponut, paitsi tortut aattoaamuna. Mies kävi lasten kanssa haudoilla. Lapsetkin lähtivät mukaan innostuneina koska Pokemon Go. Ja hautausmaillahan on tunnetusti paljon pokemoneja ja pokestoppeja. Pukki kävi tänäkin vuonna ja joulupuuroon laitettiin manteli.

Lahjaksi sain toivomani Ystävyys-lautasen ja Kastehelmituikkukuppikokoelmakin täydentyi yhdellä.

Siinä ne isoimmat. Joulukuusi ja koristeet otettiin pois jo heti tapaninpäivän jälkeen. Koskaan ei näin aikaisin ei olla kuusta heivattu, mutta tähänkin oli syynsä. Siitä myöhemmin. Jospa tästä taas bloggaustahtikin virkistyisi, tässä meidän joulua kuvina.


Neljä vuotta sitten Tyynellä oli jouluaattona sama mekko, mikä tänä vuonna tunikan kokoisena oli päällä. Taisi olla viimeisiä kertoja kun vaate mahtuu vielä päälle. Siksi laitettiin se tänäkin vuonna jouluvaatteeksi.

4 kommenttia:

 1. Olisikohan noitamekkoja vielä olemassa isompana? Tykkääkö niin paljon että isompi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä ja kyllähän tuo tykkää. Käski tämänkin laittaa talteen :)

   Poista
 2. Ja silakoitakin on syöty. Alpo on vankistunut, alkaa näyttää aikuiselta kissalta. Meillä on vielä kuusi, saa lähteä loppiaisena viimeistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laitettiin joulusilakat. Alpo on meidän painavin kissa ja selkeästi kasvamassa isoimmaksi. Laitettiin kuusi tällä kertaa ajoissa pois kun kuviteltiin, että aloitetaan tuota laajennusta tekemään nyt valmiiksi. Tänään nyt on ehkä eka päivä kun pystyy jotain tekemäänkin.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)