torstai 30. marraskuuta 2017

Joulun odotusta

Tänä vuonna ei ole joulumieli oikein vielä kunnolla saapunut. En tiedä mistä johtuu. Yleensä olen tähän mennessä kaivellut joulukoristelaatikon pohjia myöten ja virittänyt tähdet ja valot ja ties mitkä. Tänä vuonna olen laittanut hyvin vähän ja nekin tässä vasta ihan parin päivän sisällä. Suurimman osan tänään.

Lasten joulukalenteriin on sisältö hankittu, kalenteri on vaan hukassa ja kyllähän se tässä aika pian on etsittävä, huomenna aukeaa ensimmäinen luukku.

Lahjoista olen suurimman osan jo hankkinut, niitä tulee muutenkin osteltua pitkin vuotta. Ei tule sellaista viime hetken paniikkia. Tai ei ainakaan pitäisi tulla.

Blogin joulukalenterin ajattelin riskillä tehdä tänäkin vuonna. Riskillä siksi, että askarteluista ynnä muista on valmiina yksi. Jännäksi menee, mutta yritän pysyä mukana. Huomenna se sitten aukeaa, ensimmäinen luukku. Tervetuloa mukaan seuraamaan.









10 kommenttia:

  1. Voi että mä ihailen joka kerta uudestaan teidän kotia! 😍 Rentoa, iloista ja kodikasta! Tsemppiä kalenteripuuhiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon 😙 Temppiä nyt tarvitaankin...huomisen olin ajatellut koko päivän askarrella ja peukut tulivat kipeiksi. No jospa ne yön lepäisivät itsensä kuntoon.

      Poista
  2. Ihania kuvia♥ Siellä on niin kaunista ja kodikasta! Pikkuhiljaa joulumieli kohoaa..nyt varsinkin kun joulukuu alkaa:) Mukavaa marraskuun viimeistä päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon 💕 Huomenna askarrellessa varmaan joulumieli saapuu ja viimeistään lauantaina lasten koulun joulujuhlassa.

      Poista
  3. Kaunista ja niin valoisaa! Musta tuntuu että meillä on silkkaa hämärää aamusta iltaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Se pieni hetkinen päivässä, kun on vähän valoisampaa, pitää olla tosi nopea kameran kanssa. Tänäänkin oli kahvit kesken, kun tajusin, että kuvat on otettava nyt 😁

      Poista
  4. Hiljaa hyvä tulee, joulumielenkin kanssa. :) Ja joulu tulee joka tapauksessa! Jääpähän sitä intoa sitten sinne joulun pyhille, kun ei liian aikaisin aloita. Mulla on kyllä joulukärpänen puraissut tällä viikolla ihan kunnolla... Oon saanu jopa joulukukkia ostettua, piparitaikinan tein just äsken ja retkahdin kaupassa tee-joulukalenteriin. Ja sitten on tietty se blogin joulukalenteri, johon olen käyttänyt aikaa. :D Mutta toisaalta, elämässä muuten tuli vähän ikävä ylläri, niin on kiva, että saa ajatukset vähän iloisemmille urille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullakin oikeestaan tänään löytyi joulumieli samalla kun löysin lasten kalenterin. Sekin oli siellä missä pitikin eli joulukoristelaatikossa.

      Voi tsemppiä sulle, ikävät yllärit on tylsiä, mutta hyvä, että saat ajatuksia muuallekin ❤

      Poista
  5. Oi, miten jouluista jo.
    Ja jouluruusukin. Siitä tykkään.
    Oletko saanut jouluruusun säilöttyä hengissä ulos asti keväällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se varmaan säilyisi, mutta muuttuu niin rumaksi, kun lehtiä häviää ja loppuu kukinta, enkä halua pitää meillä rumia kasveja 😁

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)