keskiviikko 26. elokuuta 2015

Jälleen uusi sohva

Vasta viime talvena vaihdettiin sohvaa. Ja nyt vaihdettiin taas. Edellisen sohvan olikin tarkoitus olla väliaikainen, mutta että näin väliaikainen - se yllätti minutkin.

Tämä viimeisinkään hankinta tuskin jää pitkäaikaiseksi, mutta oli väriltään niin paljon parempi kuin edeltäjä, että ei voinut vastustaa. Pari kymppiä maksoi enemmän ja jouduttiin hiukan kauempaa hakemaan, mutta nyt olen tosi tyytyväinen.Tämä on uudelleenverhoiltu 70-luvun sohva alkuperäistä muistuttavalla kankaalla. Siromman näköinen kuin edeltäjänsä, vaikka on saman kokoinen lukuun ottamatta selkänojan korkeutta. Tämä on matalampi ja näyttää vähän hassulta tuossa ikkunan edessä. Josta se siirtyy saman tien toiseen paikkaan, kunhan laajennusrakentaminen on sopivassa vaiheessa.

Vielä on vaikea arvioida miten pahan näköiseksi nuo käsinojat menevät, kun kissat iskevät niihin kyntensä, mutta vielä ei ole kukaan killeistä sitä tehnyt.

Sohvan mukana saatiin kyytipojaksi rahi, jonka edelleen myymisestä päätin saman tien. Mutta koska kissat tykkäävät nukkua sen päällä ja lapset pitävät siitä, se saa nyt jäädä toistaiseksi.
Eipä tuota sohvaa paljon tuolta peiton ja tyynyvuorten takaata erota. Joka kerta, kun otan kuvan sohvasta, on Alma siinä nukkumassa. Se johtuu siitä, että se ei juuri muuta tee kuin nuku sohvalla.
Ps 1. Viime yönä meidän sängyn valloitti kaksi lasta ja siirryin suosiolla uudelle sohvalle nukkumaan. Se täytyy sanoa, että kyllä se selkä tälläkin sohvalla tuli yhtä kipeäksi kuin kahdella edeltäjälläänkin.

Ps 2. Vanha sohva saatiin eilen myytyä pois. Ja saatiin siitä jopa muutama kymppi enemmän kuin maksettiin. Kyllä hymyilyttää.

8 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen ja värinen sohva! Joskus sisustus muuttuu nopeasti ja radikaalisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on niin hauskan värinen, että itseäkin ihmetyttää jotta mitenkäs nyt tollanen :D Mutta se harmaa oli vaan niin...harmaa. Vaikka eipä sekään paljon sieltä tyynyjen ja täkkien alta näkynyt. Tää tuli kyllä vähän puskista. Ensin etsin käytettyä sopivan hintaluokan sopivaa sohvaa kirpuilta ja nettikirpuilta pari vuotta ja sitten yhtäkkiä tulee puolen vuoden sisällä vastaan kaksi. Vielä puolen vuoden päästä kolmas ja se on sitten täydellinen :)

   Poista
 2. Mukavan näköinen sohva. Tuo selkänojien mataluus oli kyllä ihan merkittävä piirre noissa 70-luvun sohvissa. Mistähän sekin johtui? Eikä ne kyllä ole lainkaan nukuttaviksi tarkoitettuja. Aina tulee kipeäksi, jos sohvalla yrittää nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sohvat ei tosiaankaan ole sänkyjä. Yksi sohva mulla on ollut, joka oli niin napakka, että siinä nukkuessa en tullut kipeäksi. Mutta se oli jotain ihan kammottavaa keinonahkaa ja vielä 70-lukua vanhempi eli olin aina ihan hikinen kun siltä heräsin :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)