maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulu oli.


Joulu oli iloisia ilmeitä, leveitä hymyjä ja hurjia tuuletuksia kun paketista löytyi mieleinen lahja. Juustotarjotin, suolakeksit ja rypäleet. Liikaa suklaata, maksullinen pukki ja haudoilla käynti. Uudet pyjamat, lahjakortti jalkahoitoon ja jätteenlajittelu-urakka. Rosollia, sienisalaattia ja hedelmäsalaattia. Kolmen suklaan kakku ja piparkakkuja. Lumeton maa, auringonpaistetta, pyöräilyä ja täysikuu. Lautapelaamista, legojen rakentamista ja neulomista. Lukemista, leikkimistä ja juuri sopivasti avautunut amaryllis. Tämä joulu oli aika Star Wars.



 








 

4 kommenttia:

 1. Joulu oli kaikkea yllin kyllin, eikös vain?

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulosti joulunne! Luin jotenkin niin ajatuksella, että kesti hetken ymmärtää, ettei maksullinen pukki suinkaan ollut lahjapaketissa...ihmettelin jo, että mikä sellainen on. Mutta sehän se käy useimmissa lapsiperheissä. Lapset ovat liian tarkkoja tuohon pukkihommaan ja kun huomaavat sillä isän tai naapurin saappaat, kellon tai silmälasit niin se siitä tarinasta sitten.
  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo maksullinen pukki oli lasten 'pikkuserkku' jolle maksettiin jotain pukin pestistä. Meillä alkaa olla jo vähän rajoilla tuo tokaluokkalaisen pukkiin uskominen, mutta vielä varmaan pari joulua pukki meille palkataan.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)