tiistai 12. joulukuuta 2017

12. luukku - Paperipukki

PaperipukkiTässä luukussa on jälleen paperintaitteluaskartelu eli origami. Tällä kertaa ei ole kuvia ja neuvoja vaan ainoastaan linkki videoon, jossa on opastettu tämä taittelu. Ja ohje tähän paperipukkiin löytyy täältä.

Kävin varta vasten ostamassa askarteluliikkeestä paperia, jossa oli toinen puoli valkoinen ja toinen punainen. Mutta. Paperi oli liian paksua ja tämä pukki ei kyllä mitenkään onnistu liian paksusta paperista. Siispä piti tehdä oikeanlainen paperi itse. Tavan tulostuspaperin väritin toiselta puolelta väriliidulla. Tarkempaa jälkeä haluava varmasti värittää tarkemmin ja paremmilla väreillä. Tästä tuli hiukan suttuinen ja se värjäsi tuota valkoistakin puolta. Tykkään silti enemmän tällaisesta epätasaisesta värityksestä. Ja vaikka kuvista hyvin näkee tämän taittelijan tarkkuuden, niin olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen.

Paperipukki on myös hyvä joulukortin korvike. Tänään on muuten viimeinen päivä lähettää joulukortit edullisemmalla postimaksulla. Että pikapikaa taittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa :)