sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Retki Helsinkiin

Perjantaina retkeilin yksin bussilla Helsinkiin. Koko päiväksi. Oli tosi kiva päivä, mutta näin väsynyt en muista pitkään aikaan olleeni kuin tuon jälkeen. Aika monta tuntia kävelin ympäri kaupunkia ehkä tämän talven karseimmassa säässä. Onneksi olin varautunut kumisaappain, ei kastunut jalat.

Retken tatkoitus oli kierrellä kauppoja joulutarkoituksessa, käydä Tuomaan markkinoilla, istua kahvilla ja pelata Pogoa. Tuomaan markkinoiden kiertäminen jäi aika lyhyeksi toviksi, kun sitä räntää satoi joka suunnasta juuri silloin, kun olin markkina-alueella. Ja sen jälkeen läpimärkänä en enää jaksanut kävellä sinne uudestaan.

Oli kyllä onnistunut retki. Itsekseen kun olin, sain mennä just sinne minne itse halusin. Sain hankittua muutaman hyvän joululahjan ja itselle ostin mekon sekä legginssit. Ja sain istua kahvilla - tosin en terassilla. Näitä retkiä toivon lisää jatkossakin.


4 kommenttia:

 1. Tuollaisista retkistä minäkin tykkään, saa mennä ihan omassa rauhassa. Uusi mekkokin olisi kiva nähdä, legginssit on päheet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin harvinaista herkkua, että nautin siitä, vaikka sää oli varmaan vuoden karsein. Pitää piipahtaa vierailulla uudessa mekossa niin näet 😊 Just sua ajattelinkin kun äsken Alpoa silittelin, että pitäis tulla katsomaan Alpon sukulaisia.

   Poista
 2. Kuulostaapa mukavalta retkeltä, räntäsateessa kastumisesta huolimatta. Tuollainen omantahtinen retki olisi kiva tehdä itsekin, Helsinkiin on tosin täältä turhan pitkä matka. Mutta ehkä johonkin lähikaupunkiin! Tunnelmallista viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan tahtiin oli kyllä kiva ja jännä mennä. Viimeksi kävin kesällä Tampereella ja Tallinnassa, mutta sitä edellisestä kerrasta on varmasti yli kymmenen vuotta.

   Mukavaa jouluviikkoa sinullekin 😊

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)